Over TIJL

abstract2

Tafeltennisclub Tijl Grimbergen is een vereniging waar recreatieve en competitieve spe(e)l(st)ers samenkomen op donderdagavond om een gezellige en sportieve avond te beleven .

Competitiespelers spelen één keer per week een wedstijd tegen een club uit Vlaams-Brabant of Brussel . De thuismatchen worden op woensdagavond om 20.00 uur gespeeld . Onze club is momenteel met 2 ploegen aangesloten bij Sporta . In het seizoen 2014-2015 hadden we voor het eerst in jaren geen kampioenenploeg , maar dat gaan we weer rechtzetten!   

Recreanten kunnen ook proeven van "competitie" door ons jaarlijks clubkampioenschap enkel en/of dubbel . Bij dit tornooi hanteren we een handicapsysteem ( i.e. een voorgift naargelang het klassement ) . Op deze manier behoudt ook een recreant zijn kansen op winst tegen een competitiespeler en derhalve ook op de clubtitel . Extra-sportieve activiteiten draagt TIJL eveneens hoog in het vaandel . Dit kan gaan van een leuke dag petanque tot een fietstocht voor allle leden , partners en kinderen . Jaarlijks organiseert TIJL ook een sfeervol clubfeest dat doorgaat in een regionaal establissement

Bestuur

abstract2

 

Contacteer het bestuur

 

Read more...

Hoe aansluiten?

abstract2

 

Je kan gemakkelijk aansluiten bij TIJL via onze contactpagina

Hoe bereiken?

abstract2

 

De weg naar TIJL is zeer pittoresk , maar je vindt ons gemakkelijk via deze kaart